ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δοκιμές από τον Πογέτ και Τζιμπούρ-Πλατέλλας δίδυμο στην επίθεση στο ματς με την Ελευσίνα

Δοκιμές από τον Πογέτ και Τζιμπούρ-Πλατέλλας δίδυμο στην επίθεση στο ματς με την Ελευσίνα

Ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της ΑΕΚ που δεν είναι βασικοί, θα έχει ο Γκουστάβο Πογέτ στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ (17:15), για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. 

Ο Ουρουγουανός προπονητής, αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο rotation κι έτσι άφησε εκτός αποστολής τους Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Μάνταλο για να ξεκουραστούν, αλλά και τους τραυματίες Άρθο και Ανάκογλου, μαζί με τον τιμωρημένο Βάργκας. 

Από τις δοκιμές φάνηκε πως θα διατηρηθεί το 4-3-3 με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα: Συγκεκριμένα θα έχουμε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Ανέστη να είναι φαβορί να ξεκινά το ματς. Στην κέντρο της άμυνας ο Λαμπρόπουλος θα είναι στο αρχικό σχήμα και θα έχει παρτενέρ τον Τζανετόπουλο ή τον Σβάρνα. Αριστερό μπακ δοκιμάστηκε ο Σοϊλέδης, ενώ δεξιά λογικά θα ξεκινήσει ο Μπακάκης. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τον Βασιλαντωνόπουλο στο αρχικό σχήμα, με τον Μπακάκη να παίρνει μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Αν ξεκινήσει ωστόσο ο Μπακάκης, είναι πιθανό να δούμε τον Βασιλαντωνόπουλο πιο μπροστά, σε θέση που τον έχει δοκιμάσει ο Πογέτ στις προπονήσεις. Ως «κόφτης» στο κέντρο θα ξεκινήσει ο Κορδέρο, με τους Φαγιέ και ένας εκ των Σιμόες ή ακόμα και Μπουονανότε εσωτερικά χαφ, ενώ τις άλλες θέσεις στην επίθεσης θα πάρουν οι Πλατέλλας και Τζιμπούρ.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Ανδρεόπουλος και Γροντής, που προφανώς δεν υπολογίζονται. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Ντούνης (τερματοφύλακες), Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (αμυντικοί), Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Φαγέ, Γιόχανσον (μέσοι), Τζεμπούρ, Κρισάντους, Μπουονανότε, Αραβίδης (επιθετικοί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.