ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγκαλιά με την πρόκριση ο Πλατανιάς, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Αγκαλιά με την πρόκριση ο Πλατανιάς, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου βρίσκεται ο Πλατανιάς που νίκησε εύκολα 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της, δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, σημειώνοντας δύο γκολ στο α’ ημίχρονο και ένα ακόμα στην επανάληψη.

Το 1-0 έγινε από ένα εξαιρετικό πλασέ του Πάγκαλου στο 29΄ ύστερα από γύρισμα του Αποστολόπουλου, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 45΄, με τον Ντίνα να πλασάρει εύστοχα προς την εστία του Αποστολίδη μετά την μπαλιά του Γουνδουλάκη.

Ο Απόλλων μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Παρπέξ μέσα στην περιοχή στο 75΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα, στο 81΄, ο Ράμος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Πλατανιάς ανεβαίνει έτσι στους 4 βαθμούς, με τον Απόλλωνα να μένει στους 3, ενώ την 3η και τελευταία αγωνιστική, η χανιώτικη ομάδα θα παίξει στο Αίγιο απέναντι στον τοπικό Παναιγιάλειο.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης (68’ Ράμος), Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι (73’ Μαχαμάτ), Ντίνας (77’ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Τζίλβαν, Πάγκαλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκότοβος, Πάνος, Κύργιας, Αρναούτογλου, Λαγός (46’ Κονέ), Πολίτης (46’ Βάντερσον), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (75’ Τζιώρας), Κρητικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.