ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαρωτική η ΑΕΚ 6-0 τον Πανελευσινιακό και θέλει έναν πόντο στην Λάρισα για πρωτιά

Σαρωτική η ΑΕΚ 6-0 τον Πανελευσινιακό και θέλει έναν πόντο στην Λάρισα για πρωτιά

Σαρωτική η ΑΕΚ ξέσπασε με 6 γκολ απέναντι Πανελευσινιακό, στο Ολυμπιακό στάδιο. Η Ένωση ήταν σοβαρή σε όλο το ματς και πλέον έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση θέλει έναν βαθμό στη Λάρισα για να πάρει την πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ, η οποία προηγούμενη με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ορεξάτοι οι παίκτες του Πογέτ, κέρδισαν με έδειξαν πειθαρχία και αγωνιστικότητα παρά τη χαμηλή δυναμική του αντιπάλου. 

Η ΑΕΚ μπήκε σοβαρά στον αγωνιστικό χώρο, με το επιθετικό δίδυμο Τζιμπούρ-Αραβίδη να έχουν πολλά κέφια και τον Μπουονανότε να τους ενισχύει σημαντικά σε κάθε τους προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν πριν πάμε στο ημίχρονο η Ένωση να προηγείται με 4-0 χάρη στα γκολ των Πλατέλλα στο 6΄ με σουτ έξω απ’ την περιοχή, Γιόχανσον στο 26΄ με διπλή προσπάθεια, καθώς στο πρώτο σουτ απομακρύνθηκε προσωρινά η μπάλα, Μπουονανότε στο 31΄ με ατομική προσπάθεια και Σοϊλέδη στο 45΄ με ωραίο σουτ που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μανιάτη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Αραβίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μανιάτη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πογέτ διατήρησαν την όρεξη του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο πότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και πότε η αστοχία δεν τους άφησε να αυξήσουν το δείκτη του σκορ σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Τελικά πέτυχαν άλλα δύο γκολ (Αραβίδης στο 78΄ με συρτό σουτ, Μπουονανότε  στο  81΄ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα) ευχαριστώντας με την απόδοσή τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΑΕΚ: Ανέστης, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Γιόχανσον (Φαγιέ 46′), Μποονανότε, Πλατέλλας (Κρισάντους 66′), Αραβίδης, Τζιμπούρ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Παληγεώργος (Καζνέτσης 52′), Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κάκαρας, Πούρνος, Τσολακίδης, Λίτσος, Ναούμ (Γιαννιτσάνης 70′), Μπλάνκο

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.