ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Καλλονή με ανατροπή 2-1 τον Πανσερραϊκό

Η Καλλονή με ανατροπή 2-1 τον Πανσερραϊκό

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Πανσερραϊκό, η Καλλονή πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 και ορίζει την τύχη της όσον αφορά την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου μετά και τη 2η αγωνιστική. 

Οι φιλοξενούμενοι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς. O Πόποβιτς στο 15ο λεπτό με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης, πέρασε στο ματς ο Μπαργκάν για την Καλλονή προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα του και τα κατάφερε, μόλις στη συμπλήρωση των 10 λεπτών αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη του ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία, έδειξε να… οσμίζεται τη φάση που εξελισσόταν μπροστά του και από αδυναμία της άμυνας του Πανσερραϊκού να διώξει μια σέντρα από δεξιά, ο Μπαργκάν με ωραίο δυνατό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 55΄. Λίγο αργότερα, ο Μάρκοβιτς δεν κατάλαβε πόσο… μόνος ήταν απέναντι από τον Μέλκα για να σκοράρει και η πίεση από πλευράς Καλλονής γινόταν όλο και πιο ασφυκτική.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έβρισκε τις λύσεις μαζί με λίγη τύχη και με λίγο… ροκάνισμα του χρόνου, η ατομική ενέργεια του Μανούσου στο 81′ βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μέλκα, για να έρθει τελικά ο Γεωργίου στο 85′ έπειτα από εξαιρετική ασίστ με τακουνιά από τον Μανούσο, να σουτάρει με το δεξί στην κίνηση να διαμορφώσει το 2-1!

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (35΄Κλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Ελακόπουλος (46′ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (60′ Χιντασέλι)

Πανσερραϊκός: Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός, Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (60′ Ραμίρεζ), Παπαστεργίου (68′ Μπεριάν), Αγγελούδης

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1.Αστέρας Τρίπολης 6

2.Καλλονή 3

3.Πανσερραϊκός 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4.Κισσαμικός 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.