ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοκ άουτ ο Παναιτωλικός έχασε 3-2 στην Κρήτη από τον Εργοτέλη

Νοκ άουτ ο Παναιτωλικός έχασε 3-2 στην Κρήτη από τον Εργοτέλη

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, νίκησε 3-2 τον κάκιστο αμυντικά Παναιτωλικό και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στους 16 του κυπέλλου, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση και τους 4 βαθμούς, την ώρα που η Ζάκυνθος έχει 1 και ο Παναιτωλικός 0.

Οι Αγρινιώτες μετά την δεύτερη σερί τους ήττα αποχαιρετούν νωρίς την διοργάνωση, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να μην χάσουν την 3η αγωνιστική από τον Πανιώνιο ή να μην νικήσει η Ζάκυνθος την ομάδα του Αγρινίου.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ζητήσει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ η «μπούκα» του Καπέλ στην περιοχή του Εργοτέλη έφερε το πέναλτι! Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ από τα αποδυτήρια, όμως, ο Ολλανδός εξτρέμ νικήθηκε από τον Δερμιτζάκη.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης πήρε τα ηνία και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Στεφανάκου. Στο 31′ βρήκε τον δρόμο προς το πλεκτό με μακρινό σουτ του Καμαρά ενώ στο 45′ ο Μάνος μετά από εξαιρετική σέντρα του Κούτρη, έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το 2-0!

Μέσα σε όλα τα στραβά για τον Παναιτωλικό και η αναγκαστική αλλαγή του Ουαρντά στο 37′ μετά από αδιαθεσία που ένιωσε!

Στο δεύτερο μέρος ο Ματζουράκης έριξε στο παιχνίδι τον Μαρκόφκσι, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε και πάλι δυνατά το ημίχρονο και αυτή την φορά σκόραρε στο 49′ με τον Βασιλείου, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ! Η… δουλειά για γρήγορο γκολ έγινε για τους Αγρινιώτες, όμως, δύο λεπτά αργότερα η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο και ο Ίνιατς σε κενή εστία έκανε το 3-1 για τον Εργοτέλη. Στην αρχή της φάσης, φαίνεται να είναι εκτεθειμένος ο Ρέντζας.

Ο Εργοτέλης άρχισε να οπισθοχωρεί, ο Παναιτωλικός κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο ανεβάζοντας την απόδοσή του με κορυφαίο τον Καπέλ και στο 72′ ο Βιγιαφάνες έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους  με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το 3-3 δεν έγινε ποτέ(ο Βιγιαφάνες σκόραρε στο 95′ αλλά ήταν σε θέση οφ-σάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ) και ο Παναιτωλικός μένει εκτός Κυπέλλου…

Εργοτέλης (Στ. Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Άλλα, Κυριακόπουλος(88′ Γιαλούσης), Φουκαράκης, Καμαρά, Μάνος, Μπουρσέλης, Κούτρης(76′ Κούρτης), Ίνιατς(61′ Δωματάς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Γ. Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος(46′ Μαρκόφσκι), Μάκος, Κόρσιενς(56′ Παπάζογλου), Ρουμπουλάκου, Μπεχεράνο, Ρομέρο, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, Ουάρντα(37′ Βιγιαφάνες), Βασιλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.