ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στα Περιβόλια και κέρδισε 6-2 τα Χανιά

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στα Περιβόλια και κέρδισε 6-2 τα Χανιά

Περίπατο στα Περιβόλια έκανε ο ΠΑΟΚ και με νίκη 6-2 επί των Χανίων πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο  «δικέφαλος του Βορρά», εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Μπριλάκη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και με χατ τρικ του Σάμπο, ένα γκολ και τρεις ασίστ του Ζάιρο, και σκόρερ ακόμη τους Πέλκα και Μυστακίδη, εδραίωσε την επικράτησή του.

Τα Χανιά μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πίεσαν κι έφτασαν στο γκολ στην πρώτη τους τελική προς την εστία του Όλσεν, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σταματή. Η αντίδραση της ομάδας του Τούντορ ήταν σωστή. Χωρίς να πανικοβληθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» πίεσε τον Πρίφτη και τους αμυντικούς του, που άντεξαν μέχρι το 20’, όταν ο Ζάιρο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Θεσσαλονικείς.

Η ισοφάριση ξύπνησε για τα καλά τους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν στην επίθεση κι έφτασαν άμεσα (23’) και σε δεύτερο γκολ με τον Σάμπο. Η ομάδα του Λυρώνη ανέβασε τις γραμμές της, όμως τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε… έβγαζαν μάτι και παραλίγο να την φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αν ο Πρίφτης δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα. Η όρεξη των Ζάιρο-Σάμπο δεν κόπηκε ούτε όταν ο ρυθμός έπεσε και στο φινάλε του ημιχρόνου (41’) τελείωσαν το ματς, με τον πρώτο να σερβίρει για δεύτερη φορά στον δεύτερο, που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-3. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους, που στην… εκπνοή έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Στο 61’ έγινε το 1-4 με τον Μυστακίδη, έπειτα από ασίστ του Τσίμιροτ. Την παράσταση στα «σερβιρίσματα» έκλεψε ο Ζάιρο, που λίγο αργότερα έκανε… χατ-τρικ βάζοντας και τον Πέλκα στην λίστα των σκόρερ (64’).

Τα Χανιά μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Λίτα (80’). Το τελικό σκορ στα Περιβόλια διαμόρφωσε ο Σάμπο, που έκλεισε με χατ-τρικ το ματς. 

ΑΟ Χανίων (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης (53’ Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Νυκτάρης Ν. (46’ Διαμαντόπουλος), Σάινε, Σταμάτης, Λίτα 

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης (71’ Λέοβατς), Ζάιρο, Γκολάσα (64′ Άντονις), Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μυστακίδης

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο: 

1.ΠΑΟΚ 6 

2.Χανιά 3 

3.Πανθρακικός 3 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4.Ολυμπ. Βόλου 0 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.