ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στις 20 Ιανουαρίου νέο ραντεβού στο Εφετείο για το σκάνδαλο “Koriopollis”

Στις 20 Ιανουαρίου νέο ραντεβού στο Εφετείο για το σκάνδαλο “Koriopollis”

Δεν άρχισε την Παρασκευή η εκδίκαση των εφέσεων για την υπόθεση «Koriopolis». 

Παρόλο που η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη ν’ αρχίσει σήμερα στο Εφετείο, η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσε αίτημα αναβολής, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξανδρου Στρίμπερη. 

Το αίτημα έγινε δεκτό από την έδρα, με συνέπεια η δίκη να διακοπεί για τις 20 Ιανουαρίου. 

Τότε θ’ αρχίσει λοιπόν να κρίνεται η προσπάθεια του «Big Mac» και των άλλων τεσσάρων καταδικασθέντων (Θωμά Μητρόπουλου, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, Διονύση Κωτούλα και Περικλή Αμανατίδη) ν’ ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση και οι ποινές που βάσει αυτής τους είχαν επιβληθεί. Σε πρώτο βαθμό οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης από 2 ως 4,5 έτη.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι Ριαβόγλου, Κωτούλας και Αμανατίδης, ενώ ο Θωμάς Μητρόπουλος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Οι μάρτυρες στην υπόθεση όπως εκφωνήθηκαν φτάνουν τον αριθμό 28. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως η μεγάλη δίκη για το Koriopolis με τους 85 κατηγορούμενους πρόκειται να ξεκινήσει σε πρώτο βαθμό στις 15 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.