Μεταγραφές επιθετικών τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ, προανήγγειλε ο Γκουστάβο Πογέτ

Μεταγραφές επιθετικών τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ, προανήγγειλε ο Γκουστάβο Πογέτ

Για μεταγραφές επιθετικών τον Ιανουάριο μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογέτ. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός για πρώτη φορά, άνοιξε τα χαρτιά του για τους στόχους της Ένωσης όσον αφορά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό

«Με τον κ. Μπάγεβιτς και τον κ. Μιλοβάνοβιτς βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή. Έχουμε ήδη αρχίσει να κοιτάμε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας. Προφανώς είναι πιο εύκολο όταν τα ονόματα δε βγαίνουν στη δημοσιότητα. Πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα για να κάνουμε μια μεταγραφή, όπως για παράδειγμα να βρούμε έναν παίκτη με ποιότητα και να είναι στα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε. Πρέπει να φροντίσουμε να γίνουν διάφορες κινήσεις έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Αν αναλύσουμε τους παίκτες και το ρόστερ της ομάδας θα δούμε ότι έχουμε ποιότητα και ποσότητα τόσο στους τερματοφύλακες όσο και στην άμυνα, άρα εμείς θα επικεντρωθούμε περισσότερο στο κέντρο και στην επίθεση. Σε επιθετικούς παίκτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους αγώνες με τον Πανελευσινιακό που έγινε και την Καλλονή που έρχεται. Ειδικότερα είπε:

Για το σύστημα (4-4-2) που χρησιμοποίησε κόντρα στον Πανελευσινιακό: «Αυτό που μου άρεσε ήταν η ύπαρξη πολλών επιθετικών μέσα στην περιοχή, γεγονός το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες για να σκοράρουμε. Σε ότι αφορά στο σύστημα ίσως δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο, σε σχέση με το προηγούμενο που δουλεύαμε μέχρι τώρα. Το τέλειο θα ήταν κάπου στη μέση. Περισσότερο έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Δεν αφορά τόσο στη φυσική κατάσταση ή την τεχνική. Είναι θέμα συγκέντρωσης για το πως πρέπει να κινείται κάθε παίκτης στο γήπεδο χωρίς τη μπάλα. Με τη μπάλα είναι εύκολο».

Για το αν θα επιμείνει στο 4-4-2: «Είναι μια επιλογή για την Κυριακή. Θα δούμε αν είναι έτοιμοι οι παίκτες που έπαιξαν στο κύπελλο και θα αποφασίσουμε. Είναι όμως μια επιλογή».

Για τους Τζιμπούρ και Μπακάκη: «Πλέον έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αφού τους είδα σε επίσημο παιχνίδι, για το πως συμπεριφέρονται και πως κινούνται μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που είναι επίσημος».

Για το ματς με την Καλλονή: «Έχω παρακολουθήσει την Καλλονή και έχω δει ότι πρόκειται για μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Σε πολλά παιχνίδια θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, άρα είναι θέμα χρόνου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Γι’ αυτό εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μπούμε δυνατά στο γήπεδο».

Όλοι παρόντες πλην Μπαρμπόσα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεπέρασαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν οι Τζιμπούρ και Ανάκογλου, εξέτισε την ποινή του ο Βάργκας και την Κυριακή (17.15) κόντρα στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ ο Γκουστάβο Πογέτ θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Μπαρμπόσα! Η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής θα γίνει γνωστή μετά το τέλος της αυριανής πρωινής (10.30) προπόνησης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.