ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κράτησε τον Πάρντο για την μάχη των μαχών με την Άρσεναλ ο Μάρκο Σίλβα

Κράτησε τον Πάρντο για την μάχη των μαχών με την Άρσεναλ ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να προφυλάξει τον Πάρντο και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ προπονείται κανονικά και είναι έτοιμος, ωστόσο ο Πορτογάλος θέλησε να τον διατηρήσει φρέσκο εν όψει του «τελικού» με την Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Μποτία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πλευρό του Σιόβα (είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή).

Εκτός έμεινε, σε ένα ακόμα ματς, ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός, που έπαιξε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου στο Αίγιο, ένιωσε μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάστασή του, αν και δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί.

Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ειδικά στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, με τον Μάρκο Σίλβα να δίνει διαρκώς οδηγίες τακτικής στους παίκτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή για τον Πανθρακικό: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.