ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην αγορά της Σερβίας βλέπει η ΑΕΚ με στόχο τον Κνέζεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Στην αγορά της Σερβίας βλέπει η ΑΕΚ με στόχο τον Κνέζεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε πως η ΑΕΚ προτίθεται να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή και… καλή το χειμώνα, με την επιθετική γραμμή της ομάδας να είναι η επικρατέστερη προς ενίσχυση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνονται και για άλλες θέσεις. 

Η παρακολούθηση της σερβικής αγοράς, για τον επιπλέον λόγο πως εκεί αγωνίζεται δανεικός ο Ντάρκο Ζόριτς, έστρεψε την προσοχή της «Ένωσης» σε έναν συμπαίκτη του στην Μπόρατς Τσάτσακ. Ο λόγος για τον Φίλιπ Κνέζεβιτς, τον 24χρονο Σέρβο που αγωνίζεται ως δεξί χαφ. Ο Κνέζεβιτς ανήκει στην Παρτιζάν, από την οποία όμως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας με ένας και τις τεχνικές αρετές του, ενώ πατά αρκετά περιοχή και σκοράρει συχνά. 

Αναδείχθηκε από την Μπόρατς Τσάτσακ, θεωρείτο από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας και η ομάδα του Βελιγραδίου τον απέκτησε για τέσσερα χρόνια το 2012, αλλά δεν στέριωσε στην Παρτιζάν και έχει δοθεί τις τελευταίες σεζόν δανεικός σε Ραντνίτσκι, Γκιμαράες και φέτος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με 8 γκολ σε 17 συμμετοχές. Οι «κιτρινόμαυροι» τον τσεκάρουν κι εφόσον πειστούν πως μπορεί να βοηθήσει, δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον αγώνα με την Καλλονή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (17:15), αλλά φαίνεται πολύ πιθανό ο ανεβασμένος Βαγγέλης Πλατέλλας, που σκόραρε σε δύο συνεχή ματς, να είναι στο βασικό σχήμα. Εφόσον διατηρηθεί το 4-3-3 (γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να παίξει η ΑΕΚ με δύο φορ) οι επικρατέστεροι για να το στελεχώσουν είναι οι Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμός, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε και Αραβίδης. Φυσικά υπάρχει και η λύση του Τζιμπούρ, ενώ ο Βάργκας εξέτισε την ποινή του, αλλά λογικά θα είναι στον πάγκο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.