Πρόταση να πληρώσει τα σπασμένα γραφεία από Παναθηναϊκό

Πρόταση να πληρώσει τα σπασμένα γραφεία από Παναθηναϊκό

Να καλύψει τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στα γραφεία της Super League πρότεινε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Χθες το βράδυ περίπου 40 άτομα πέταξαν αντικείμενα  στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, με συνέπεια να προκληθούν ζημιές. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στη θέση της, καταδικάζει στον απόλυτο βαθμό κάθε πράξη βίας. Το τελευταίο συμβάν το βράδυ της Παρασκευής με την προξένηση υλικών ζημιών στα γραφεία της Super League είναι μια ενέργεια που δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση του συλλόγου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και στην παρούσα φάση η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αποτελεί θέμα αρχής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των κινήτρων των δραστών, να υποβάλει πρόταση στη Super League προκειμένου να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τους αγνώστους“. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.