ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πανόπουλος: « Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου, τέσσερις κατηγορίες να πέσουμε»

Πανόπουλος: « Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου, τέσσερις κατηγορίες να πέσουμε»

Την στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος, παρά τις αποτυχίες της Ξάνθης που οδεύει απ’ το κακό στο χειρότερο. 

Εν μέσω της έντονης αμφισβήτησης που ξεκίνησε για τον Ρουμάνο τεχνικό μετά και την ήττα από τον Πλατανιά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι η θέση του είναι ακλόνητη. 

Και το έκανε με τον περιγραφικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει στις ανακοινώσεις του, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη και δηλώνοντας πίστη ότι η κατάσταση θα αντιστραφεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«1ον) Τέσσερις κατηγορίες να πέσει φέτος η ομάδα ο Λουτσέσκου δεν φεύγει. 

2ον) Ασφαλώς και για ότι συμβαίνει σ’ αυτό το «χωριό» που παρουσιάζεται σήμερα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανένας άλλος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3ον) Την κατάσταση με την βοήθεια του προπονητή, των παικτών και των φίλων της ομάδας θα την γυρίσουμε».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.