ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ιβάν Σαββίδης ανεβάζει τον πήχη με Βεζυρτζή: «Σύντομα μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων ο ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης ανεβάζει τον πήχη με Βεζυρτζή: «Σύντομα μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων ο ΠΑΟΚ»

Τον πήχη στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης βάζει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ, όπως ρητά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ της εταιρίας.  Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου του συλλόγου με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος. 

H ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ της εταιρίας, στη θέση του αντιπροέδρου και με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος. 

Ο Νίκος Βεζυρτζής υπήρξε έφορος ποδοσφαίρου στην χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 70’. Υπήρξε ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μα κυρίως, είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του μεγάλου Συλλόγου μας, αλλά συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε σύντομα ο Δικέφαλος να θεωρείται μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.