ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βάζει ακόμη 6 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Βάζει ακόμη 6 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 6.036.000 ευρώ αποφασίστηκε στον ΠΑΟΚ μετά τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (7/12), ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά και από αυτή την ΑΜΚ το κεφάλαιο θα φτάνει τα 63.515.543,40, ποσό που αφορά 211.718.478. Για την αύξηση ενημέρωσε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, ενώ πλέον βρίσκεται σε πλήρη οικονομική εξυγίανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Ο ισολογισμός δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα από το παρελθόν. Είναι σε πλήρη οικονομική εξυγίανση. Πέτυχε το διοικητικό συμβούλιο το στόχο του. Πρώτη φορά δεν υπάρχει καμία παρατήρηση στον ισολογισμό του ΠΑΟΚ στην έκθεση του ορκωτού λογιστή», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Πανοζάχος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.