Βεζυρτζής: «Το κύπελλο για τους πανηγυρτζήδες, ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεύτερη θέση »

Βεζυρτζής: «Το κύπελλο για τους πανηγυρτζήδες, ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεύτερη θέση »

Ο Νίκος Βεζυρτζής, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επιστροφή του στα διοικητικά πράγματα της ομάδας, «είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι και πάλι εδώ», είπε και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν έχω μαγικές ικανότητες, δεν είμαι θαυματοποιός», απλά όπως τόνισε «θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βρω λύσεις σε ορισμένα θέματα που απασχολούν την ομάδα» και ζήτησε «να με κρίνετε στο τέλος της σεζόν».   

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι «καθαρός» και απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος. «Με συγκίνηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανένα. Ίσως να είναι το μοναδικό σωματείο της Ελλάδας, που δεν χρωστάει, ενώ κάποτε όλες οι διοικήσεις της ομάδας έψαχναν και το… χιλιάρικο»!

Σύμφωνα με τον Ν. Βεζυρτζή «η ομάδα δεν έχει εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του μεγαλομετόχου και του κόσμου της» και όπως τόνισε «έχω το πάθος και τη θέληση να προσφέρω σ’ αυτή την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν αν θα έχει αποτέλεσμα η δουλειά μου στην ομάδα».

Οριοθετώντας τους φετινούς στόχους της ομάδας είπε:

«Δυστυχώς η θέση του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ και καιρό! Στόχος μας είναι να πάρουμε τον έναν από τους δύο τίτλους, δηλαδή το κύπελλο, που περισσότερο είναι για τους… πανηγυρτζήδες γιατί ο πραγματικός στόχος είναι η δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ. Για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε να αρχίσουν να έρχονται και κάποια έσοδα στην ομάδα. Κάποια στιγμή θα κλείσει η κάνουλα και θα στερέψει το βαρέλι…»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ν. Βεζυρτζής ως ο απόλυτος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής που θα ταξιδέψει την Τετάρτη στο Ντόρτμουντ για τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.   

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.