ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οικοδομική άδεια για την Αγιά Σοφιά απ’ την Τετάρτη περιμένει η ΑΕΚ

Οικοδομική άδεια για την Αγιά Σοφιά απ’ την Τετάρτη περιμένει η ΑΕΚ

Πεπεισμένος ότι το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία εμφανίστηκε ο Νίκος Στράτος. Ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» δήλωσε αισιόδοξος ότι προσεχώς θα εκδοθεί η άδεια. Θέμα χρόνου θεωρεί το happy end στο σίριαλ του γηπέδου της ΑΕΚ ο Νίκος Στράτος. 

Ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» δήλωσε αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν οι τελευταίες αντιρρήσεις και μετά τη δεύτερη συνάντηση των φορέων στο Υπουργείο, θα δρομολογηθούν εξελίξεις για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για το γήπεδο», ανέφερε: «Έχουμε άλλη μία συνάντηση την Τρίτη. Θα πάμε να δοθούν εξηγήσεις τεχνικά και από την Τετάρτη περιμένουμε την οικοδομική άδεια. Πιστεύω θα καμφθούν και οι αντιστάσεις του Δήμου. Όπως είπε και ο κ. Μελισσανίδης, χωρίς γήπεδο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Δεν θα είναι και το μοναδικό ρεπό που θα έχουν ωστόσο οι ποδοσφαιριστές αυτή την εβδομάδα. Ο Πογέτ τους ανακοίνωσε πως εκτός από τη σημερινή ημέρα θα ξεκουραστούν και την Κυριακή.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.