ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχαρναϊκού ο Σίνισα Γκόγκιτς

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχαρναϊκού ο Σίνισα Γκόγκιτς

Η ήττα από τα Τρίκαλα, προκάλεσε τριγμούς στο στρατόπεδο του Αχαρναϊκού και οδήγησε σε διαζύγιο με τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός δεν πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας στην οποία οι φίλοι της ομάδας έκαναν… ντου! Μερίδα οπαδών φώναξε συνθήματα και αποδοκίμασε παίκτες και προπονητή, ο οποίος όμως ήδη αποτελούσε παρελθόν.

Η ανακοίνωση

«Μετά τα ατυχή αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μας στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της FootballLeague η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει από εδώ και στο εξής.»

Προς διαζύγιο οδηγούνται ΟΦΗ και Νίκος Γκουλής. 

Ο 56χρονος τεχνικός φαίνεται πως θα «πληρώσει» το μάρμαρο για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα οποία σε συνδυασμό με την αφαίρεση βαθμών (-6) που έχει επιβληθεί (λόγω της περυσινής αποχώρησης από τη Super League) την έχουν οδηγήσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα της Κυριακής από την Τριγλία Ραφήνας με 2-1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.