ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Απόλλων Σμύρνης μια ανάσα από Λάρισα και Τρίκαλα μετά τη νίκη 1-0 επί του Αγροτικού

Ο Απόλλων Σμύρνης μια ανάσα από Λάρισα και Τρίκαλα μετά τη νίκη 1-0 επί του Αγροτικού

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο πόντους πίσω από την Λάρισα κι έναν από τα Τρίκαλα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” επικράτησε με σκορ 1-0, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Οικονόμου στο 40’ για τους γηπεδούχους.

Αντίθετα, καθοδική είναι η πορεία του Εργοτέλη, καθώς γνώρισε την 3η διαδοχική του ήττα στην έδρα της Καλλιθέας (1-0), ενώ ΑΟ Χανιά και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας Καλλιθέα-Εργοτέλης διακόπηκε  για έξι λεπτά στο 70′ λόγω δακρυγόνου που πέταξαν οι αστυνομικές δυνάμεις ως απάντησε σε μολότοφ που δέχτηκε από αγνώστους, οι οποίοι ήταν εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική της Football League:

Κυριακή 06/12

Πανελευσινιακός-Ζάκυνθος 1-0

(55′ Πλαβούκος)

Κισσαμικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

(13′ Γουόρντεν)

Αχαρναϊκός-ΑΟ Τρίκαλα 1-2

(21′ Ματσούκας-68′ Κουσκουνάς, 89′ Γκμπαλέ)

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

(18′ Καραλής, 91′ Σερτζίνιο-10′ Γκόλιας)

ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-1

(35′ Ζορμπάς)

Δευτέρα 07/12

ΑΟ Χανιά-Πανσερραϊκός 1-1

(12’ Μασάδο-47’ Ρούτσης)

Αγροτικός Αστέρας-Απόλλων Σμύρνης 0-1

(31’ Βάντερσον)

Καλλιθέα-Εργοτέλης 1-0

(58’ Φράγκος)

Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος 0-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(83′ Σπίνουλας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.