ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μίκαελ Εσιέν: “Θα ξαναγίνω αυτός που ήμουν…”

Μίκαελ Εσιέν: “Θα ξαναγίνω αυτός που ήμουν…”

Ήλθε στην Ελλάδα με τυμπανοκρουσίες και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί όμως  δεν του επέτρεψαν στα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη να ενισχύσει το «τριφύλλι». Πλέον ο Μάικλ Εσιέν επέστρεψε και ανεβάζει ψηλά τον πήχη.

“Η νίκη στην Βέροια είναι πολύ σημαντική για μας και για την ομάδα. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και δεν έπρεπε να γίνουν. Ακολούθησε το ματς με τον Ηρακλή. Ήλθε η ήττα. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να νικήσουμε στη Βέροια. Τα καταφέραμε. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος” τόνισε αρχικά ο Εσιέν.

Όσον αφορά τον ίδιο, ο Γκανέζος άσος επεσήμανε: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω λίγο κουρασμένος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δυστυχώς έμεινα αρκετό καιρό εκτός λόγω τραυματισμού, όμως είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα. Είμαι μαζί με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που έπαιξα το δεύτερο 90λεπτο μου. Με όσα περισσότερα παιχνίδια παίζω θα μπορέσω να επιστρέψω στον πραγματικό εαυτό μου. Στον ποδοσφαιριστή που ήμουν! 

Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να προσπαθήσω να απολαμβάνω το παιχνίδι μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. 

Ήταν κάτι δύσκολο αυτό που πέρασα, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και όταν συμβαίνουν πρέπει να είσαι ήρεμος και να ακούς τις συμβουλές των γιατρών. 

Αυτό έκανα και δεν πρόσθεσα πίεση στον εαυτό μου. Απολαμβάνω κάθε στιγμή και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.  Όταν συμβαίνουν οι τραυματισμοί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν μόνο να κριτικάρουν αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το μόνο που έκανα ήταν να συνεχίσω τη θεραπεία μου ώστε να επιστρέψω. Είμαι απ’ αυτούς που απολαμβάνουν να παίζουν ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν αγωνίζομαι προσπαθώ να είμαι ένας από τους ηγέτες στο γήπεδο, προσπαθώ να μιλάω στους συμπαίκτες μου και αυτό έκανα και στη Βέροια.”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.