Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δηλώνει μετανιωμένος για την… φυγή : «Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους στον ΠΑΟΚ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δηλώνει μετανιωμένος για την… φυγή : «Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους στον ΠΑΟΚ»

Mεταμέλεια έδειξε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την αντίδρασή του να φύγει από το γήπεδο, όταν αντικαταστάθηκε κόντρα στην Καμπάλα. Ο άσος του ΠΑΟΚ ζήτησε δημόσια συγγνώμη, έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν και έδειξε απόλυτα αφοσιωμένος στον Δικέφαλο του βορρά, προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. 

O Μπερμπάτοφ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: 

«Δεν έχω πρόβλημα να σας πω τι έγινε. Ένιωσα κάτι στο πόδι μου. Ο κόσμος που δεν με ξέρει, δεν γνωρίζει πως θέλω να παίζω ακόμα και αν πονάω. Ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. Όταν είδα πως έγινα αλλαγή, απογοητεύτηκα, αφού παρά την ηλικία μου αγαπώ το ποδόσφαιρο και θέλω να παίζω. Ήταν μία κακή αντίδραση δική μου. Μίλησα με τον προπονητή μου. Ήμουν λάθος εγώ, δεν έφταιξε σε κάτι αυτός. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους. Ξέρω πως στην ηλικία μου είναι δύσκολο να παίζω συνέχεια, αλλά εγώ θέλω να παίζω, γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο». 

Όσον αφορά τη μάχη στο Ντόρτμουντ:

 «Δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμα. Χρειάζομαι να βελτιώσω τη φυσική κατάσταση μου. Το αυριανό παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία για μένα, να βρω πάλι ρυθμό. Παίζουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο, με μία καλή ομάδα και αν με επιλέξει ο προπονητής μου να παίξω θα είναι υπέροχο για μένα για να δω τι κατάσταση βρίσκομαι». 

Για το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι ώστε να «σπάσει» το ρεκόρ του Χρίστο Στόιτσκοφ: 

«Είναι καλό να κυνηγάς ρεκόρ. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ενός τόσο σπουδαίου παίκτη. Το σημαντικό είναι να παίξει καλή ομάδα. Αν παίξουμε καλά θα έχω και εγώ την ευκαιρία να σκοράρω. Δεν ξέρω αν θα είναι για μένα αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι στην καριέρα μου στην Ευρώπη και ελπίζω να τα καταφέρω». 

Για τις συμβουλές που θα έδινε στους νέους συμπαίκτες του: 

«Θα τους έλεγα απλώς να το απολαύσουν. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Ετσι το αντιμετώπιζα πάντα. Πρέπει να είσαι έξυπνος να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και να έχεις καλή απόδοση. Παίζουμε σε ένα όμορφο γήπεδο, κόντρα σε μία καταπληκτική ομάδα. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Πρέπει να μπουν στο γήπεδο να κάνουν όσα ξέρουν και να τα δώσουν όλα, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή». 

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και τις σκέψεις του για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νιώθω χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Όλοι με έχουν αγκαλιάσει, μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Ο κόσμος, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, ο τύπος. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Το τι θα φέρει το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.