ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ουδέτερο ζητά ο Απόλλων Σμύρνης να παίξει με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο

Σε ουδέτερο ζητά ο Απόλλων Σμύρνης να παίξει με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο

Με επιστολή του στην ΕΠΟ ο Απόλλωνας Σμύρνης ζητά η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (15/12) να γίνει σε ουδέτερη έδρα, καθώς στο γήπεδο της Ριζούπολης έχουν ξεκινήσει εργασίες για αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Η προφορική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης, 8/12/2015 και τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα το Σάββατο, 12/12/2015, η μη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου για διάστημα περίπου 25 ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητεί να οριστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/12/2015) σε άλλο ουδέτερο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους αθλητές των δύο ομάδων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.