ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ετοιμάζει Βέμερ και Ταυλαρίδη ο Στραματσόνι, για το ματς με τον Αστέρα

Ετοιμάζει Βέμερ και Ταυλαρίδη ο Στραματσόνι, για το ματς με τον Αστέρα

Ο Βέμερ και ο Ταυλαρίδης αναμένεται να είναι οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει στην 11άδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή(19:30) ο Αντρέα Στραματσόνι, εκτός αν είναι κριθεί ετοιμοπόλεμος ο Μπεργκ.

Στις προπονήσεις ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε αρκετά στην τακτική. Σε σχέση με τον αγώνα στη Βέροια ο 39χρονος προπονητής σκοπεύει να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Βέμερ (στη θέση του Μαρινάκη) και τον Ταυλαρίδη δίπλα στον Σάντσεθ (αντί του τραυματία Τελάντερ). Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα. 

Ο Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Εσιέν θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς και στην κορυφή του ρόμβου τον Αμπέντ, με τους Πέτριτς και Καρέλη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. 

Τα πλάνα του Στραματσόνι μπορεί ενδεχομένως να αλλάξουν αν ο Μπεργκ είναι καλύτερα και είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εκτός αποστολής και θα ετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Νίκος Καλτσάς, και ο Σωτήρης Νίνης δεν βρίσκονται στις αρχικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, τουλάχιστον στο πρώτο αυτό διάστημα της εποχής του Ιταλού τεχνικού στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. 

Ο Καλτσάς δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρία από τον «Στράμα» αφού έμεινε εκτός αποστολής και στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ενώ ο Νίνης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στο παιχνίδι με τη Βέροια, προς έκπληξη όλων. 

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και φαίνεται πως ήδη έχει σχηματίσει γνώμη για του δύο παίκτες των «πρασίνων» από τους οποίους ζητάει συγκεκριμένα πράγματα. 

Σε κουβέντα που είχε ο Στραματσόνι με τον Καλτσά του ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, προκειμένου να έχει θέση στο 4-4-2 που επιλέγει ο Ιταλός, τονίζοντας του ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να βρει θέση στην 11άδα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο προπονητής του «τριφυλλιού» διαπίστωσε ότι δεν είναι απλός στο παιχνίδι του, κάτι που απαίτησε από τον Έλληνα άσο, ζητώντας του μάλιστα να δίνει πιο γρήγορα τη μπάλα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.