Με Μπερμπάτοφ και Μακ ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ντόρτμουντ

Με Μπερμπάτοφ και Μακ ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ντόρτμουντ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα(20:00) στη Γερμανία τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στους ομίλους του Europa League  και ανεξάρτητα αν δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Σε γήπεδο στολίδι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του φετινού Europa League που έχει βλέψεις και στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό το γεγονός όμως δεν μπορεί να τον εμποδίσει, να αγωνιστεί για την ευρωπαϊκή αίγλη, την υστεροφημία του, την ανάγκη να αποδείξει πως ακόμη και σε δύσκολα παιχνίδια είναι ικανός να τα καταφέρει και να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του. Tους 4.000 που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο της Ντόρτμουντ και τους χιλιάδες άλλους που θα παρακολουθήσουν το ματς τηλεοπτικά.

Ο ΠΑΟΚ έχτισε το όνομά του στην Ευρώπη, από επικές εμφανίσεις με αντιπάλους την Μπάγερν, την Νάπολι του Ντιέγκο Μαραντόνα, πέτυχε όμως και μεγάλες νίκες, αλλά και επικές προκρίσεις.

Όπως προανήγγειλε ο Τούντορ θα κάνει αλλαγές, επομένως με βάση τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας. Οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλας θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα της ομάδας. Δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ – χαφ θα παίξει ο Κωνσταντινίδης, ενώ αριστερά την θέση διεκδικεί με αξιώσεις ο Γιάννης Μυστακίδης. Στα χαφ, η δυάδα θα αποτελείται από τους Τζιόλη και Κάτσε ενώ ο Τσίμιροτ αναμένεται να παίξει λίγο πιο μπροστά από τους δύο μέσους. Στην επίθεση το δίδυμο θα είναι οι Μπερμπάτοφ και Μακ. Αυτή, εκτός απροόπτου θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή ο Τούντορ αναπροσαρμόσει κάποια από τα πλάνα του.

 Όσον αφορά την Ντόρτμουντ, ο Βαϊντενφέλερ αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπίρκι κάτω από τα δοκάρια,  ο Χούμελς θα έχει δίπλα του στο κέντρο της άμυνας, τον Μπέντερ, δεξιά θα είναι ο Πίστσεκ και αριστερά ο Παρκ. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Βάιγκλ, Κάστρο και Καγκάβα, ενώ οι Μικιταριάν και Γιανουζάι θα βρεθούν στα άκρα και ο Ράμος.

Ο Φακούντο Περέιρα στην Αργεντινή

«Σειρήνες» επιστροφής στην Αργεντινή για τον Φακούντο Περέιρα καθώς η Γοδόι Κρούζ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

 Σημερινό δημοσίευμα στην Αργεντινή κάνει λόγο για δανεισμό του παίκτη και υποστηρίζει πως ο σύλλογος της Αργεντινής ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Η άφιξη του Σεμπαστιάν Μέντεζ στην Γοδόι Κρουζ, ήδη έχει βάλει την ομάδα σε μία τροχιά. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στην μεταγραφή του Φακούντο Περέιρα στην Γοδόι Κρουζ. Οι “Τομπίνος” ζήτησαν ήδη δανεικό για έξι μήνες τον ποδοσφαιριστή και είναι θετικό πως οι Έλληνες είναι πρόθυμοι για να τον παραχωρήσουν», αναφέρει ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για τον Αργεντινό άσο που παίζει ως δανεικός στην Καμπάλα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.