Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω…. Μαρινάκη. Επίθεση Κωνσταντινέα σε Κοντονή

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω…. Μαρινάκη. Επίθεση Κωνσταντινέα σε Κοντονή

Άνω-κάτω έγινε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού) του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετέχουν το τμήμα αθλητισμού, η κοινοβουλευτική ομάδα και η ηγεσία του Υπουργείου. Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών μελών της Επιτροπής για το γεγονός ότι απάντησε σε τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διάρκεια των όσων έγιναν και οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι των «αιωνίων». 

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, εγκάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού λέγοντάς του πως δεν μπορεί να μιλά «με τον κάθε κύριο Μαρινάκη», από τη στιγμή που υπάρχουν σε βάρος του περιοριστικοί όροι, ενώ ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που απάντησε στην κλήση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Στ. Κοντονής απάντησε πως βάσει της θέσης του υποχρεούται να μιλάει με όλους για να του απαντήσει ο πρώην διαιτητής: «Δηλαδή αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τηλέφωνο τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο Παρασκευόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να το σηκώσει;». 

Ο Π. Κωνσταντινέας υπενθύμισε στον υφυπουργό πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει δηλώσεις περί «πάταξης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο» και αναρωτήθηκε: «Το να μιλάμε με υπόδικους είναι πάταξη της διαφθοράς;», ενώ κατηγόρησε τον Στ. Κοντονή και για παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, κυρίως για το θέμα του γηπέδου του Γαλατσίου. Ο υφυπουργός φέρεται να χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και να αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.