Η Ε.Ε.Α. πέταξε εκτός κουπονιού Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο!

Η Ε.Ε.Α. πέταξε εκτός κουπονιού Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο!

Ύποπτο χειραγώγησης θεωρούν τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθκητισμού το ματς μεταξύ του Αχαρναϊκού και του Παναιγιάλειου, με αποτέλεσμα να πετάξουν και τους δύο συλλόγους εκτός στοιχηματικού κουπονιού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση αυτού του αγώνα.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 17.12.15».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.