ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα καλύτερα γκολ αυτό του Εσιέν στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ

Στα καλύτερα γκολ αυτό του Εσιέν στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ

Σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Μικαέλ Εσιέν, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 84’ και ενώ ο Φλαμινί άνοιξε το σκορ στο 78ο λεπτό. 

Η Premier League το ξεχώρισε ως ένα από τα δύο καλύτερα που έχουν σημειωθεί στις 10 Δεκεμβρίου από τη σύστασή της και μετά (δημιουργήθηκε το 1992) και κάνει σχετική ψηφοφορία. Το άλλο υποψήφιο είναι του Ματ Λε Τισιέ, το 1994, με τη φανέλα της Σαουθάμπτον στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπλάκμπερν, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2.

Με τον Νίκο Καρέλη να κάνει ατομικό και θεραπεία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο επιθετικός των «πράσινων» ένιωσε ένα μυϊκό σπασμό στη γάμπα και προληπτικά έμεινε εκτός. 

Ατομικό και θεραπεία έκαναν, επίσης, οι τραυματίες Μπεργκ και Τελάντερ. 

Σε ό, τι αφορά το πρόγραμμα, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ζέσταμα και παιχνίδι και το άλλο γυμναστήριο και παιχνίδι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.