ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έτοιμος ο Καρέλης, αλλά… πρόβλημα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος ο Καρέλης, αλλά… πρόβλημα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού είδαν τον Μάρκους Μπεργκ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς πρόβλημα. Το τέλος όμως δεν ήταν καλό. 

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε τον τραυματισμό. Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για υποτροπή στο πρόβλημα που είχε στο δικέφαλο κάτι που θα σημαίνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απουσίας του Μπεργκ, την στιγμή που βρισκόταν στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. 

Το σίγουρο –πάντως- μετά από την εξέλιξη αυτή είναι ότι ο Μπεργκ θα είναι εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης.. 

Αντίθετα ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του κανονικά τον Καρέλη ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. 

Ο Ράσμους Τελάντερ ακολούθησε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Το… μενού των «πράσινων» περιλάμβανε (μετά το αρχικό ζέσταμα), τακτική και παιχνίδι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.