ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γιώργος Σαββίδης, «τρελάθηκε» με τον κόσμο του ΠΑΟΚ «Απίστευτο. Αυτές είναι εκδρομές», έγραψε στο instagram

Ο Γιώργος Σαββίδης, «τρελάθηκε» με τον κόσμο του ΠΑΟΚ «Απίστευτο. Αυτές είναι εκδρομές», έγραψε στο instagram

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος δεν είχαν την τύχη να βρεθούν στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Ωστόσο, πανηγύρισαν με το… παραπάνω τη μεγάλη νίκη 1-0 του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ.

Ο πρωτότοκος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ανέβασε στον λογαριασμό του στο “instagram” φωτογραφία από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και σχολίασε: “αυτές είναι εκδρομές” με το Hashtag “απίστευτο”.

Είναι γεγονός πως οι περίπου 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις κερκίδες δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν στο “Βεστφάλεν Στάντιον” και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με τη Ντόρτμουντ αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” και πανηγύρισαν έξαλλα την ιστορική νίκη.

Το σύνθημα “Εμείς μαζί για μια ζωή” ήταν αυτό που κυριαρχούσε από πλευράς των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές των “ασπρόμαυρων” να κατευθύνονται προς το πέταλο για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους. Γνώρισαν την αποθέωση και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα για το επικό διπλό.

Σε όλη την Ελλάδα οι φίλοι του ΠΑΟΚ γέμισαν περηφάνεια, πόσο δε μάλλον οι μετανάστες στη Γερμανία που έβγαλαν με το καλημέρα σύνθημα για την μεγάλη επιτυχία

«Ωωωωωω ΠΑΟΚάρα,

Μεσ’ τη Ντόρτμουντ πήρες διπλό.

Ο Σόιμπλε κι η Μέρκελ πήγαν στον τρελλογιατρό,

Για άλλα δέκα χρόνια θα ‘χουμε μνημονιό.

Ωωωωωω ΠΑΟΚάρα,

Στη Γερμανία πήρες διπλό.

Έστειλες τον κόσμο όλο στον τρελλογιατρο, 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και τον μετανάστη έκανες περήφανο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.