ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την Πέμπτη περνάνε στην Περιφέρεια τα 20 εκ. ευρώ για την Αγιά Σοφιά

Την Πέμπτη περνάνε στην Περιφέρεια τα 20 εκ. ευρώ για την Αγιά Σοφιά

Την προσεχή Πέμπτη ορίστηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το γήπεδο της ΑΕΚ.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρας ότι η Περιφέρεια Αττικής είχε συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό της για το 2016 τα χρήματα με τα οποία είχε δεσμευτεί να συμμετάσχει στην κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Τα 20 εκατ. ευρώ βρίσκονταν στο προσχέδιο που εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή και το μόνο που απέμενε ήταν να περάσει και από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αυτό αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη, καθώς η Περιφέρεια όρισε συνεδρίαση με αποκλειστικά θέματα την «Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016» και την «Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016», για τις 17 Δεκεμβρίου.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Γκουστάβο Πογέτ, που είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, επέλεξε να αφήσει εκτός για λόγους τακτικής τους Μπακάκη, Ανάκογλου, Τζανετόπουλο και Κρισάντους. Αντίθετα, επέστρεψε απ’ την τιμωρία του ο Μπαρμπόσα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 18άδα που επέλεξε αποτελείται από τους: Μπαρόχα, Ανέστη, Σοϊλέδη, Αρθο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Τζιμπούρ και Αραβίδη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.