Επίθεση του Εθνικού στην Περιφέρεια Πειραιά: «Δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα με τον Ολυμπιακό»

Επίθεση του Εθνικού στην Περιφέρεια Πειραιά: «Δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα με τον Ολυμπιακό»

Μέσω ανακοίνωσης ο Εθνικός αφήνει σαφείς αιχμές για την στάση της Περιφέρειας Πειραιά αναφορικά με το θέμα του γηπέδου του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθήσαμε ένα ακόμα  επεισόδιο στο ατέλειωτο σήριαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή την Περιφέρεια Πειραιά.

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του κυρίου Γαβρίλη ,αναρωτιόμαστε. Τώρα ανακαλύψαμε την δικαιολογία του Δασαρχείου στο γνωστό δάσος του ΣΕΦ και της Πολεοδομίας Πειραιά(στην οποία προΐσταται ο ίδιος ο Δήμος).

Αφού στην Περιφέρεια εργάζονται καθημερινά  15 μήνες για εμάς γιατί άραγε δεν καλούν επίσημα τον Εθνικό, προκειμένου να  πραγματοποιηθεί  μία επίσκεψη  στο Δασάρχη Πειραιά και τον Υπεύθυνο Πολεοδομίας μαζί με τον Κύριο Μώραλη;

Γιατί γίνονται συναντήσεις ερήμην; Kαι γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση που μία μέρα πριν ενημέρωνε τον κόσμο με επίσημο Δελτίο τύπου;

Επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ και  τη χρηματοδότηση ποιος είχε βρει άραγε τη λύση;

Xρήματα που υπάρχουν στον προϋπολογισμό και λιμνάζουν, επιτέλους πρέπει να πέσουν  στην αγορά ,να γίνουν κάποια έργα και να δουλέψει  κόσμος και όχι να μείνουμε σε ευχολόγια ανάπτυξης που θα έρθει ωε Μάννα εξ ουρανού.

Δεν μας τα λέτε καλά Κύριε Γαβρίλη. Εμείς θέλουμε σπίτι  για την ομάδα μας ,όχι εμπορικά κέντρα και καφετέριες. Θέλουμε αθλητικό πνεύμονα – εν κατακλείδι – για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Πειραιά.

Αν εσείς ή κάποιοι κύκλοι θέλουν μία ψεύτικη κόντρα με τον Ολυμπιακό, σε  σχέση με αποφάσεις που πάρθηκαν πριν 15 χρόνια, σας απαντάμε, ως  διοίκηση ότι κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και κοιτάμε ΜΟΝΟ τα του οίκου μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.