Ο ΠΑΟ δεν ξεχνάει τους παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα

Ο ΠΑΟ δεν ξεχνάει τους παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ Ζιλμπέρτο Σίλβα ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξέχασε τον συμπαθέστατο Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον ευχαρίστηκε για τα τρία χρόνια που τίμησε τα χρώματα της ομάδας, κατακτώντας ένα νταμπλ την περίοδο 2009-2010, ενώ η συμπεριφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν πάντα κοσμιοτάτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ: «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτή την τεράστια φυσιογνωμία που τίμησε τη φανέλα του Συλλόγου μας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του ημέρα στην Ελλάδα. 

Ο Ζιλμπέρτο αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια κορυφαία προσωπικότητα, έναν αληθινό ηγέτη, ο οποίος κέρδισε τον σεβασμό φίλων αλλά και αντιπάλων. 

Ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2008 ως βασικό στέλεχος και εκ των αρχηγών της εθνικής Βραζιλίας μετά από πολυετή διαδρομή στην Άρσεναλ, παίζοντας στο πλέον υψηλό επίπεδο και έχοντας πανηγυρίσει ουκ ολίγους τίτλους. 

Με την τριετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό -με απολογισμό 119 εμφανίσεις, τρία γκολ και ένα νταμπλ το 2010- προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα και βοήθησε για να γραφτούν σημαντικές σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου, εντός αλλά κι εκτός συνόρων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για εμάς, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι’ αυτόν».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.