ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θύελλα ο Άρης 4-1, πήρε διαφορά 10 βαθμών, επιστροφή στις νίκες για ΟΦΗ

Θύελλα ο Άρης 4-1, πήρε διαφορά 10 βαθμών, επιστροφή στις νίκες για ΟΦΗ

Διαφορά 10 βαθμών από τον Νέστο Χρυσούπολης απέκτησε ο Άρης με τη νίκη του 4-1 επί της Θύελλας Φιλώτα, ενώ Σπάρτη και Παναργειακός συγκατοικούν στην κορυφή. Σκόνταψε η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκη, ενώ ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Ιωνικού σε όμιλο που την κούρσα οδηγεί ο Φωστήρας.

Όγδοη σερί νίκη για τον Άρη που προελαύνει και επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του. Με τον Κόκε να εντυπωσιάζει, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-1 της Θύελλας Φιλώτα. 

Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Νίκος Κυζερίδης, ο πρώην παίκτης της ομάδας που δίνει μάχη με τον καρκίνο και που αύριο θα γίνει φιλικό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα του… 

Παίζοντας με άκρως επιθετικό σχήμα, εν τέλει η πίεση απέδωσε καρπούς. Ο Κόκε –που ήταν πολύ δραστήριος- έκανε φοβερή ενέργεια, έβγαλε κάθετη για τον Νλουντούλου κι αυτός γύρισε στον Τάτο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ, λύνοντας στο 19’ τον γόρδιο δεσμό. 

Στο 34’ όμως ο Σιδεράκης δεν εκτίμησε σωστά την φάση και ο Θεοδουλίδης της Θύελλας «πάγωσε» προσωρινά το Βικελίδης, ισοφαρίζοντας με ωραία γυριστή κεφαλιά. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ήρθε η νέα συνεργασία των Τάτου-Κόκε, με τον Ισπανό να πιάνει όμορφο σουτ και να κάνει το 2-1 με την λήξη του πρώτου μέρους. 

Όλα πλέον είχαν μπει σε… σωστή βάση για τον Άρη, είχε διώξει το άγχος και ήταν πιο «ελεύθερος». Και δεν άργησε να «κλειδώσει» οριστικά το τρίποντο της νίκης. Στο 48’ ο Ντούνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει σαν αλλαγή) χρίστηκε σκόρερ με εν κινήσει σουτ κι ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 3-1. Η ομάδα της Φλώρινας επ’ ουδενί δεν μπορούσε να απειλήσει και ουσιαστικά στο 68’ ήρθε ο Ιντζίδης με ωραίο εναέριο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 4-1, με το υπόλοιπο του αγώνα να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (61’ Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46’ Ντούνης), Καπνίδης (71’ Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης. 

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (84’ Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα

1ος όμιλος – 15η αγωνιστική 

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου 2-2 

Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς 2-0 

FC Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-3 

Άρης-Θύελλα Φιλώτα 4-1 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης- ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2 

Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-3 

Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου 2-1 

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός 1-1 

Ρεπό: Δόξα Δράμας 

2ος όμιλος – 15η αγωνιστική 

Φαρκαδόνα-Θεσπρωτός 2-2 

Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς 3-0 

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πιερικός 2-2 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου 1-4 

Εθνικός Φιλιππιάδας-Αιγινιακός 0-1 

Πύδνα Κίτρους-Φωκικός 4-0 

Οπούντιος Μαρτίνου-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2-2 

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τύρναβος 2-2 

Ρεπό: ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 

3ος όμιλος – 11η αγωνιστική 

Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων 4-0 

Κανάρης Νενητών-Αιολικός 2-2 

Δόξα Ν. Μανωλάδας-ΠΑΟ Βάρδας 2-1 

Παναρκαδικός-Ερμιονίδα 0-0 

Καλαμάτα-Σπάρτη 1-2 

ΑΟ Λεβάντε-Παναργειακός 2-2 

Χαλκίδα-Λουτράκι 0-0 

4ος όμιλος – 12η αγωνιστική 

Ατρόμητος Πειραιά-Αστέρας Βάρης 0-1 

Ηράκλειο-Κηφισιά 1-3 

Ερμής Ζωνιανών-Τριγλία Ραφήνας 1-1 

Εθνικός Πειραιά-Γλυφάδα 1-0 

ΟΦΗ-Ιωνικός 2-0 

Φωστήρας-ΠΑΟ Κρουσώνα 1-0 

Επισκοπή-Ηλυσιακός 1-2 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλιμος-Ιάλυσος 2-3

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.