Με δύο πέναλτι, μοιρασιά 1-1 της Ξάνθης με την Βέροια στα Πηγάδια

Με δύο πέναλτι, μοιρασιά 1-1 της Ξάνθης με την Βέροια στα Πηγάδια

Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς (και τέταρτο μαζί με το Κύπελλο) έμεινε η Ξάνθη, που είχε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε 1-1 με τη Βέροια στα Πηγάδια. 

Στο 41’ ο Μαλόν έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Γουάλας, που προσπάθησε να απειλήσει νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις (13’, 38’) έκανε χέρι και ενώ ήταν στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ανδρέας Παππάς δεν έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα και το έπραξε, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσενάμο έπεσε καλά, αλλά η μπάλα βρήκε στην άκρη των δακτύλων και κατέληξε στα δίχτυα. 

Ωστόσο, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη που μπήκε στην περιοχή. Ο Νιέτο νίκησε αρκετά πιο εύκολα τον Λόπεθ (συγκριτικά με τον Ναζλίδη), στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ισπανού πορτιέρο που έπεσε δεξιά. 

Πριν συμβούν όλα αυτά, η μόνη καλή ευκαιρία έγινε από πλευράς Βέροιας. Ο Φλίσκας στο 34’ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, τροφοδοτώντας αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Καϊκούτ που βγήκε φάτσα με τον Τσενάμο, ο οποίος αντέδρασε καλά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας και στα μέσα του πρώτου μέρους έφθασε 67%-33% υπέρ της, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά. 

Πάνω-κάτω έτσι κύλησε και το δεύτερο μέρος. Με το ματς να έχει ελάχιστές ευκαιρίες, αλλά κάπως καλύτερο ρυθμό και περισσότερη ένταση σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός ότι δεν ήταν ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου από την εικόνα της ομάδας του και από το πόσο απειλητική ήταν φάνηκε και από το γεγονός ότι έκανε τρεις αλλαγές μέσα σε έξι λεπτά, προσπαθώντας να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη, ο Γεωργιάδης έκανε κοντά στο 80’ την πρώτη αλλαγή του και αυτό «μαρτυράει» το ότι σχεδόν όλα κυλούσαν όπως τα ‘θελε. 

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Βασιλακάκης (Χέρεα 66′), Φάρκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι (Τριάδης 71′), Ράνος (Καπετάνος 67′).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης,  Όστοϊτς, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπατιόν, Νέτο (Μαραγκός 91′), Άρτσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης (Κόλα 93′), Καϊκούτ (Σιόντης 79′).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.