ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λύτρωση στο 94΄ με Ουσέρο(1-0) για τον Ατρόμητο στον… τελικό με την Καλλονή

Λύτρωση στο 94΄ με Ουσέρο(1-0) για τον Ατρόμητο στον… τελικό με την Καλλονή

Ο «τελικός» του Ατρόμητου με την Καλλονή έμοιαζε να φτάνει ξανά σε αδιέξοδο για τους Περιστεριώτες, αλλά στο 94’ ο ΛεΤαλέκ ουσιαστικά και…τυπικά ο Ουσέρο χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μετά από έξι αγωνιστικές.

H ΑΕΛΚ προδόθηκε από την αποβολή του Ελλακόπουλου, ο οποίος μπήκε στο 70′, στο 75′ δέχτηκε την πρώτη κίτρινη για καθυστέρηση και στο 76′ τη δεύτερη για μαρκάρισμα στον Πίτου Γκαρσία, αφήνοντας τους νησιώτες με παίκτη λιγότερο.

Στο φινάλε (90’+6′) αποβλήθηκε “βλακωδώς” και ο Κεϊτά. Πίστεψε ότι έληξε το ματς, πήρε τη μπάλα στα χέρια, της έδωσε μια με δύναμη και την… εξαφάνισε. Ο διαιτητής, ωστόσο, είχε σφυρίξει γιατί οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν μπει στον κύκλο της μεσαίας γραμμής, κάτι που απαγορεύεται.

Οι Περιστεριώτες σπατάλησαν ένα ημίχρονο, δίχως να κάνουν φάση. Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Δέλλα φαινόταν να μην πιάνουν τόπο και το ματς κυλούσε δραματικά για ένα ακόμα ματς για τον Ατρόμητο. Ο Ούμπιντες με σέντρα βρήκε τον ΛεΤαλέκ στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κεφαλιά, κρέμασε τον Χογκ, με τον Ουσέρο, να σπρώχνει ενώ η μπάλα κατέληγε μέσα στην εστία, την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Στους 13 πόντους η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που πήρε βαθιά ανάσα, ουραγός με επτά η Καλλονή, είναι πλέον ουραγός του βαθμολογικού πίνακα. 

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος (77′ Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Μπίτολο, Ουμπίντες, Ουσέρο, Κοντοές, Λημνιός (58′ Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μπαστακός (46′ Πίτου Γκαρσία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ, Γιορέντε (14′ λ. τρ. Κρολ), Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν (80′ Αντέτζο), Σάμπα (70′ Ελλακόπουλος), Μανούσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.