ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Λάρισα απέκτησε συγκάτοικο τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έμεινε στην κορυφή καθώς σκόνταψαν (1-1) τα Τρίκαλα

Η Λάρισα απέκτησε συγκάτοικο τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έμεινε στην κορυφή καθώς σκόνταψαν (1-1) τα Τρίκαλα

Η Λάρισα έμεινε στην κορυφή παρά την «γκέλα» της 1-1 στην Καρδίτσα, (με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Σμύρνης που κέρδισε 3-0 την Καλλιθέα), καθώς τα Τρίκαλα σκόνταψαν και μάλιστα εντός έδρας στο εμπόδιο της Λαμίας(1-1). Η Κέρκυρα με το σημερινό «τρίποντο» επί του Παναιγιάλειου (1-0) πλησίασε στον πόντο με 24β. τους πρωτοπόρους.

Στο σημερινό ματς που έγινε στην Κέρκυρα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, με τον Πέριτς να χάνει μοναδικό τετ α τετ στο 19ο λεπτό (έσωσε την εστία του ο Κουτζαβασίλης). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, κυρίως με μακρινά σουτ και τελικά έφτασαν στο γκολ της νίκης με λίγη δόση τύχης, όταν στο 81′ ο Ντιόγκο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Πίτκα, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τις επεμβάσεις του.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Καρντόσο (58′ Καμπάνταης), Κρητικός, Κόντος (58′ Φάμπιο), Ζορμπάς, Ντουαλά, Σουάνης (88′ Μακρίδης)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας (85′ Γκούφας), Κρισμάρεβιτς (85′ Λινάρδος), Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Μίλιτς, Σκαρτσίλας (69′ Σταμογιάννος), Πέριτς

O Απόλλων Σμ. εύκολα 3-0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Βάντερσον και Τζιώρα, ο Απόλλων Σμύρνης δεν δυσκολεύτηκε παρά ελάχιστα, ώστε να φτάσει σε μια ακόμα νίκη στη Football League αυτή τη φορά κόντρα στην Καλλιθέα. 

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, με τα δύο πρώτα γκολ να προέρχονται από πέναλτι, έφτασαν στην 6η συνεχόμενη νίκη τους και πλέον βρίσκονται μαζί με την ΑΕΛ –ισόβαθμοι με 25 βαθμούς- στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά τα Τρίκαλα έχουν αγώνα λιγότερο, τον αυριανό κόντρα στη Λαμία. 

Στο 19’ ο Παρπέξ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Πίκολο και ο διαιτητής Παπαγεωργίου υπέδειξε το πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο Τζιώρας ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στο 25’ η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διαφοροποιήσει τα δεδομένα του ματς, καθώς ο Σταύρου είδε την μπάλα από το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο δοκάρι. 

Και αφού δεν έγινε τότε το 1-1, στο 37’ ο Βάντερσον ανατράπηκε από τον Φράγκο μέσα στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος χαφ ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. 

Στο 54’ ο Βάντερσον πιστοποίησε την πολύ καλή του εμφάνιση, καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ για τον Τζιώρα που «έγραψε» το τελικό 3-0.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λάρισα 1-1 (61′ Μαυριάς / 45’+1′ Μουντόπουλος)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 3-1 (47′ Μάνος, 62′ Γρομητσάρης, 85′ Ρέντζας – 25′ Κάργας)

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός 1-0 (74′ Βαττής)

Ολυμπιακός Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός 3-0 (24′ Φουρτάδο, 26′ Μπεριάν, 61′ Μπαλού)

Ζάκυνθος – Χανιά 3-3 (34′ Ναζίμ, 38′, 61΄’ Ζαϊρί – 27΄ Μπριλάκης, 59′ Τσούτσης, 83′ Δεινόπαπας)

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα 3-0 (21΄ πέν., 54′ Τζιώρας, 37′ Βάντερσον)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Κέρκυρα – Παναιγιάλειος 1-0 (81′ Ντιόγκο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tρίκαλα – Λαμία 1-1 (42΄ Δουκάκης-21΄ Καραγιάννης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.