ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στήριξη στο μέτωπο Σαββίδη-Μελισσανίδη από Βασίλη Γραμμένο

Στήριξη στο μέτωπο Σαββίδη-Μελισσανίδη από Βασίλη Γραμμένο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Μακεδονίας Βασίλης Γραμμένος σε δηλώσεις του, τόνισε πως έχει έρθει σ’επαφή με τους μεγαλομετόχους των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ώστε ν’αλλάξει το διοικητικό καθεστώς στην ΕΠΟ, αφού επί προεδρίας του κυρίου Γκιρτζίκη, επικρατεί ανομία, οικονομική τελμάτωση και κατάπτωση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Δείτε αναλυτικά τι άλλο δήλωσε ο Βασίλης Γραμμένος:  «Η ΕΠΟ αυτή τη στιγμή, συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει εκ βάθρων αναδιάρθρωση. Έχω αντιταχθεί πολλά χρόνια στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με επιχειρήματα, και κανείς δεν μου δίνει απαντήσεις. Αυτό από μόνο του δείχνει πως υπάρχει διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Επικρατεί αδιαφάνεια, ανομία, βλέπουμε κατάπτωση της Εθνικής ομάδας, οικονομική τελμάτωση της Ομοσπονδίας και άλλα πολλά». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα: Είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Δεν θέλω να αποκαλύψω πόσες Ενώσεις μας στηρίζουν. Είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο για λόγους τάξης να λες τέτοια πράγματα στον αέρα ενός ραδιοφώνου. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι συντονιστής και γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες. Υπάρχουν διαφωνίες – συμφωνίες, όμως όλοι συμφωνούμε στο μίνιμουμ που είναι ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις και με άλλες Ενώσεις για το ποιος θα είναι και δεν θα είναι. Όλα θα κρίνονται εκείνη τη στιγμή». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.