ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο πλευρό του ΠΣΑΠ, ο Παναθηναϊκός για την αποχή των παικτών

Στο πλευρό του ΠΣΑΠ, ο Παναθηναϊκός για την αποχή των παικτών

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως συμφωνεί με τα αιτήματα του ΠΣΑΠ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας από την διοίκηση της SuperLeague να πράξει το ίδιο…

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρει ότι:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να γνωστοποιήσει ότι συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και επιθυμεί την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η ομάδα μας έδειξε ότι στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο φυσικά και μέσω των τοποθετήσεων των ίδιων των παικτών μας.

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο πως από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με την υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του ΠΣΑΠ.

Καλούμε συνεπώς όλη τη διοίκηση της Super League, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να μπορέσουν έτσι να κάνουν καλές γιορτές όλοι οι ποδοσφαιριστές της χώρας μας. 

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέραν των πιο προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, αμείβονται με λιγότερα χρήματα και περιμένουν με αγωνία τη διευθέτηση των οφειλόμενων για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες αυτές»

Γαστρεντερίτιδα στον ΠΑΟ

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού την Δευτέρα. Τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τέσσερις παίκτες δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα Στιλ, Κότσαρης, Κλωναρίδης και Αμπέντ απουσίασαν δικαιολογημένα από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις άσοι κόλλησαν γαστρεντερίτιδα και παραμένουν στο σπίτι μέχρι να αποθεραπευτούν. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ράσμους Τελάντερ και Μάρκους Μπεργκ η κατάσταση των οποίων θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.