Η Super League στο πλευρό των ποδοσφαιριστών συγκαλεί σύσκεψη για λύση

Η Super League στο πλευρό των ποδοσφαιριστών συγκαλεί σύσκεψη για λύση

Ένα βήμα για να βρεθεί λύση στο θέμα της αποχής του ΠΣΑΠ από τις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε η Super League.

Με ανακοίνωσή της συγκαλεί συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με θέμα την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου.

Μάλιστα η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, σε αυτή χαρακτηρίζει «δίκαιο» το αίτημα του ΠΣΑΠ: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ΄ αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.