Συγκλόνισε ο Νίκος Κυζερίδης:«Αν φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη»

Συγκλόνισε ο Νίκος Κυζερίδης:«Αν φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη»

Συγκλονιστικές στιγμές, κι έντονα συναισθήματα πλημμύρισαν το «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου οι παλαίμαχοι του Άρη και της Λάρισας, τίμησαν τον Νίκο Κυζερίδη σε φιλικό (3-1 για τους Θεσσαλονικείς) που έγινε για την ενίσχυσή του προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. 

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος όχι μόνο αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό (παρότι οι γιατροί του εξέφραζαν αμφιβολίες για το αν πρέπει να παίξει έστω και μερικά λεπτά), αλλά σκόραρε (κάνοντας το 1-1 από το σημείο του πέναλτι), είχε δοκάρια (στο πρώτο ημίχρονο), ενώ έδωσε και ασίστ στον Αγγελο Χαριστέρα για το 3-1!

Για την ιστορία ο Χαριστέας ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 για τον Άρη, ενώ το σκορ είχε ανοίξει για λογαριασμό της ΑΕΛ ο Βουτυρίτσας.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν στο ημίχρονο, όταν έγιναν οι σχετικές βραβεύσεις. Τότε όλο το γήπεδο αποθέωσε τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος βούρκωσε. 

Αποθέωση και δάκρυα αισιοδοξίας για τον Νίκο Κυζερίδη  

«Ένα ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον αν φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη», είπε γεμάτος συγκίνηση.

Ο Άγγελος Χαριστέας σχολίασε: «Χαίρομαι πραγματικά, που έστω και ένα τέτοιο γεγονός, μας ένωσε όλους τους παλιούς παίκτες του Άρη και βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για έναν πολύ ιερό σκοπό. Όταν ένας συνάνθρωπος μας όπως ο Νίκος Κυζερίδης, χρειάστηκε την βοήθεια και την συμπαράσταση μας, χαίρομαι που είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε και να τον βοηθήσουμε», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου επιθετικού της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Άρη έπαιξαν οι: Κατσιαρός, Καρκαμάνης, Αναγνώστου, Σίτσας, Κατεργιαννάκης, Τολούδης, Τζιώλας, Βένος, Κολτσίδας, Μιχαλήτσος, Κυερίδης, Κούης, Δράμπης, Αναστόπουλος, Μπακούρας, Χαριστέας, Ζήνδρος, Σκέντζος

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.