Γιώργος Μποροβήλος: «Δύσκολο να γίνει απεργία»

Γιώργος Μποροβήλος: «Δύσκολο να γίνει απεργία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 κι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η τη συνάντηση ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League για το ζήτημα του εγγυητικού ταμείου και την απόφαση του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών να κάνουν αποχή από τη στιγμή που δεν χρηματοδοτείται όπως είχε συμφωνηθεί. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Μποροβήλος αποχωρώντας πρώτος από τη σύσκεψη εκτίμησε πως είναι δύσκολο να γίνει αποχή. «Η συνάντηση δεν είναι υπό το κράτος της απειλής για απεργία, αλλά γίνεται σε ένα πλαίσιο συνεννόησης. Το εγγυητικό ταμείο πρέπει να λειτουργήσει αλλά θα δούμε πόσα χρήματα θα μπαίνουν κτλ.. Διότι ήταν άλλα τα οικονομικά δεδομένα όταν υπήρξε η συμφωνία και άλλα τώρα. Θεωρώ δεν υπάρχει θέμα απεργίας. Κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που η ΕΠΟ όρισε διαιτητές και οι συνέπειες για τις ομάδες θα ήταν τεράστιες», ανέφερε ο πρόεδρος της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.