ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΑΕΚ με όλα τα όπλα της στη μάχη της Λάρισας για την πρωτιά στον όμιλο

Η ΑΕΚ με όλα τα όπλα της στη μάχη της Λάρισας για την πρωτιά στον όμιλο

Χωρίς ουσιαστικές απουσίες θα παίξει η ΑΕΚ την Πέμπτη (17/12) στη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Το ματς έχει βαθμολογική σημασία, αφού μπορεί η πρόκριση να έχει κριθεί, όμως παίζεται η πρωτιά στον όμιλο. 

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς η οποία αποτελείται από 20 παίκτες. Απουσιάζουν οι Μπαρόχα, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ανάκογλου, Ντίντακ, Πεταυράκης, Γροντής, Γκάλο, Ανδρεόπουλος. 

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα λοιπόν ο Πογέτ υπολογίζει στους εξής παίκτες: Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Φαγιέ, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους

Η Ιντερνασιονάλ θέλει Μπουονανότε

Μετά τον Γκουστάβο Πογέτ, ήρθε η σειρά του Ντιέγκο Μπουονανότε να εμπλακεί σε δημοσιεύματα που φέρνουν το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ. 

Για την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έγραψε η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Correio de Povo», κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ. «Στην Ιντερνασιονάλ εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε, για την επίθεση της ομάδας μαζί με τους Λεάντρο Νταμιάο και Μπρουόν Ενρίκε», αναφέρεται στο δημοσίευμα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την πλευρά του παίκτη, δεν φαίνεται να έχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος. Πάντως, τόσο η ΑΕΚ, όσο Αργεντινός είναι άκρως ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, οπότε, θα πρέπει να θεωρείται δύσκολο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπουονανότε από τους «κιτρινόμαυρους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.