ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελένη Αυλωνίτου: “Δεν χρειαζόταν τις συμβουλές του Κοντονή ο Μαρινάκης”

Ελένη Αυλωνίτου: “Δεν χρειαζόταν τις συμβουλές του Κοντονή ο Μαρινάκης”

Αιχμές για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου, τόσο για το τρόπο με τον οποίο έδρασε στο θέμα της συνομιλίας που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στην «παρέμβασή» του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

«Τέθηκε το θέμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ως το πώς μπορεί να απευθύνεται στον υφυπουργό Αθλητισμού εξ ονόματος της ομάδας του, όταν υπάρχουν περιοριστικοί όροι από τον ανακριτή που του απαγορεύουν να ασχολείται με τη διοίκηση της. Είναι κάπως περίεργο να παραβιάζονται οι γνωστοί περιοριστικοί όροι ενώπιών του», τόνισε- αρχικά- και συνέχισε αναφερόμενη στην δήλωση – παρέμβαση που έκανε ως υφυπουργός με αποδέκτη την ΕΕΑ: 

«Σχολιάστηκε και η παρέμβαση του υφυπουργού που στις αποφάσεις της ΕΕΑ που είναι όπως όλοι ξέρουμε ανεξάρτητο όργανο. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι και η ομάδα και ο πρόεδρός της μπορούν να προσβάλλουν τις αποφάσεις στη Δικαιοσύνη. Αυτό όμως μπορούν να το κάνουν από μόνοι τους. Δεν χρειάζονται τις συμβουλές του υπουργού. Έχουν δικηγόρο οι ίδιοι», τόνισε.

-για τη συζήτηση στο τμήμα της Επιτροπής αθλητισμού στο ΣΥΡΙΖΑ και εάν όλα όσα γράφηκαν είναι αλήθεια: 

«Στο πλαίσιο της Επιτροπής προγραμματισμού και ελέγχου του κυβερνητικού έργου, παρουσία των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας και των εκπροσώπων του κόμματος και της ηγεσίας του υπουργείου συζητιόνται διάφορα θέματα. Τέθηκαν κάποια θέματα σεβασμού των αποφάσεων της Δικαιοσύνης και πιο συγκεκριμένα τέθηκε το θέμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ως το πώς μπορεί να απευθύνεται στον υφυπουργό Αθλητισμού εξ ονόματος της ομάδας του, όταν υπάρχουν περιοριστικοί όροι από τον ανακριτή που του απαγορεύουν να ασχολείται με τη διοίκηση της. Είναι κάπως περίεργο να παραβιάζονται οι γνωστοί περιοριστικοί όροι ενώπιον του. Επίσης, σχολιάστηκε και η παρέμβαση του υφυπουργού που στις αποφάσεις της ΕΕΑ που είναι όπως όλοι ξέρουμε ανεξάρτητο όργανο. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι και η ομάδα και ο πρόεδρός της μπορούν να προσβάλλουν τις αποφάσεις στη Δικαιοσύνη. Αυτό όμως μπορούν να το κάνουν από μόνοι τους. Δεν χρειάζονται τις συμβουλές του υπουργού. Έχουν δικηγόρο οι ίδιοι. Τέθηκε αυτό το σοβαρό θέμα. Βέβαια όλοι δεχόμαστε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά αυτό που μένει είναι ότι κανείς δεν πρέπει να προσβάλλει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. 

-εάν υπάρχει μεταστροφή του υφυπουργού σε κάποια θέματα όπως σε αυτό της ΕΕΑ: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο πλαίσιο της Επιτροπής μας οι βουλευτές κάνουν ερωτήσεις και περιμένουν απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, τις περιμένουμε. Ας δώσουμε κάποιο χρόνο γιατί ίσως να υπάρχουν εξηγήσεις. Βέβαια κάποια πράγματα είναι καθαρά όπως ό,τι αφορά θέματα σεβασμού και αποφάσεων της Δικαιοσύνης αυτό αφορά όλους. Είναι ίδιοι για όλους σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.