ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Μίτσελ θέλει τον Μάρκους Μπεργκ στην Μαρσέιγ τον Ιανουάριο

Ο Μίτσελ θέλει τον Μάρκους Μπεργκ στην Μαρσέιγ τον Ιανουάριο

Στην κορυφή της λίστας των επιθετικών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Μαρσέιγ βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, λόγω της σφοδρής επιθυμίας του Μίτσελ να τον πάρει στην Μασσαλία.   

Ο πρώην τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει εξαιρετική άποψη για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού και μόλις ανέλαβε τις τύχες της γαλλικής ομάδας, ζήτησε την απόκτηση του διεθνή φορ. Όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού κάποια πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Γαλλία επιμένουν πως η Μαρσέιγ συνεχίζει να… κοιτά τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, κυρίως λόγω της επιμονής του Ισπανού προπονητή προς τη διοίκηση. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα άρθρα, οι Μασσαλοί αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει ψηλά στην λίστα. 

Πρόβλημα με Πέτριτς

Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός, με τα προβλήματα να παραμένουν για τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Λουκ Στιλ ήταν από αυτούς που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε, όπως κι ο Ζέκα, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τους Κλωναρίδη, Κότσαρη και Αμπέντ. Οι δυο πρώτοι έκαναν ατομικό ενώ ο τρίτος θεραπεία.

Το νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο, είναι αυτό του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης φορ έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τους Μάρκους Μπεργκ και Ράσμους Τελάντερ που είναι ακόμα στα… πιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά κι ο «Στράμα» για ακόμα μια φορά έριξε το βάρος στην τακτική. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15:30 της Τετάρτης (16/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί κι η αποστολή για το ματς Κυπέλλου στην Κέρκυρα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.