ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκ με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, νοκ άουτ για 1,5 μήνα

Σοκ με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, νοκ άουτ για 1,5 μήνα

Ευχέλαιο πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ. Στους πολλούς τραυματισμούς των τελευταίων ημερών, προστέθηκε ακόμη ένας. Ο δικέφαλος του βορρά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ροντρίγκες για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη αποθεραπεία στην οποία έχει ξεκινήσει ήδη να υποβάλλεται. 

Καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Χαρίση. Διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή του τετρακέφαλου και τις επόμενες μέρες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων θ’ ακολουθήσει προληπτικά ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από την άδεια θα ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με απουσίες στο Βόλο

Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει εξασφαλίσει τόσο την πρωτιά όσο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε να αφήσει εκτός βασικούς, καθώς από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη υπάρχει κούραση και να πάρει μαζί του στο Βόλο για τον αγώνα με τον τοπικό Ολυμπιακό τη δεύτερη ομάδα. 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις , Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης , Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Κούστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, οι Κόστα , Χαρίσης , Ροντρίγκες , Κίτσιου , Ζάιρο , Γκολάσα , Βίτορ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την Πέμπτη θα προπονηθούν στις 12:00 στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.