ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League και ο Παναθηναϊκός

Στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League και ο Παναθηναϊκός

Τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 ανακοίνωσε η Super League.

Παρά τις αρχικές ενστάσεις της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε να συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις σεζόν 2017/18 και 2018/19. 

Στις συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα προβλήματα που υπήρχαν στη συνεργασία τους τα προηγούμενα χρόνια και αποφασίσθηκε ότι το καλύτερο και για τις πλευρές είναι να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι και το 2019.

Η ανακοίνωση της Super League που επισημοποίησε τη συμφωνία αναφέρει τα εξής: 

«Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση του συνεταιρισμού. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη συμφωνία χαιρέτισε και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος. «Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο», ανέφερε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.