ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαμός με Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό και καρφιά για Μάρκο Σίλβα με τη σύμφωνη γνώμη Φινμπόγκασον

Χαμός με Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό και καρφιά για Μάρκο Σίλβα με τη σύμφωνη γνώμη Φινμπόγκασον

Ξέσπασε ο Γιάννης Γιαννιώτας κατά του Μάρκο Σίλβα, μετά τους αλλεπάλληλους αποκλεισμούς του από την αποστολή του Ολυμπιακού, που αγγίζουν τα όρια της εμπάθειας. 

Ο Έλληνας άσος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα σχόλιο που μάλλον ήταν μπηχτή για τον Μάρκο Σίλβα, καθώς συνέπεσε με τον αποκλεισμό του από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θεωρούσε πως σε παιχνίδια…. Β΄ διαλογής θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες. Είχε μάλιστα ευχαριστήσει τον Μάρκο Σίλβα για την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με την φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Όμως πλέον φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του(21 χρονών), δεν φαίνεται ν’ αποδέχεται τις αδικίες σε τέτοιο βαθμό.

“Μην αφήσεις ποτέ την άποψη κάποιου για σένα να γίνει η πραγματικότητά σου”, έγραψε ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον προπονητή του.

Μάλιστα, με την άποψη του Γιαννιώτα συμφώνησε ένας ακόμα παίκτης των πρωταθλητών, ο οποίος είναι επίσης παραγκωνισμένος, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. 

“Συμφωνώ μαζί σου”, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία ο Ισλανδός φορ, με τον Γιαννιώτα να του απαντά: “Είμαι σίγουρος”!

Το σχόλιο του Έλληνα άσου δεν έμεινε ασχολίαστο και από τον κόσμο του Ολυμπιακού που στην πλειοψηφία του στάθηκε στο πλευρό του παίκτη. 

Δείτε μερικά ενδεικτικά μηνύματα… 

“Το 15λεπτο στο Καραϊσκάκης με τον Πλατανιά σε εμάς αρκεί να ξέρουμε ποιος είσαι”.

“Ξέρουμε ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρεις …και έχουμε δει μόνο 15 λεπτά από εσένα!!! συνέχισε και μην ακούς κανένα…”.

“Το έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ που έκανες…. δυστυχώς το μέλλον σου (όπως και όλων των πιτσιρικάδων που έχει η ομάδα) είναι μακριά από τον Ολυμπιακό!!!! Όπως αναφέρουν και στα παραπάνω σχόλια, ξέρουμε ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις!!!!!”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάρτιο του 2015 ο Γιαννιώτας κλήθηκε από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην εθνική Ανδρών, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 29 του ίδιου μήνα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ουγγαρίας (0-0) για τα προκριματικά του Euro 2016. Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι της ομάδας, δεν φαίνεται να έχει τύχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.