ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έχασε μετά από 9,5 μήνες ο Άρης (1-0) στην Δράμα από την Δόξα

Έχασε μετά από 9,5 μήνες ο Άρης (1-0) στην Δράμα από την Δόξα

Ο Άρης ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 9,5 μήνες και πάλι στη Δράμα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (εμβόλιμης). Αυτό σημαίνει ότι η απόσταση του Νέστου Χρυσούπολης από την κορυφή μειώθηκε στους επτά βαθμούς και από την τρίτη, όπου βρίσκονται οι Δραμινοί, στους εννέα. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντος Σάντος στο 72ο λεπτό. Ο Στόϊκος σούταρε, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, Γιάννης Σιδεράκης απέκρουσε, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. 

Αυτή είναι η δεύτερη φετινή απώλεια των «κίτρινων» που είχαν φέρει ισοπαλία (1-1) στη Χρυσούπολη με τον Νέστο και μετρούσαν οκτώ σερί νίκες. 

Δόξα (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64΄Μουτεσίδης), Σάντος (85΄Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής 

Άρης: (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82΄Ν΄Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70΄Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75΄Κυβελίδης).

Τα αποτελέσματα στην 16η εμβόλιμη αγωνιστική

1ος όμιλος 

Κοζάνη-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-3 

Απόλλων Καλαμαριάς-FC Σερρών 3-0 

Δόξα Δράμας-Άρης 1-0 

Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπουλης 3-0 

Θύελλα Φιλώτα-Καβάλα 0-1 

ΑΠΕ Λαγκαδα-Εορδαϊκός 3-1 

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1 

Καμπανιακός-Εθνικός Αγιονερίου 3-1 

Ρεπό: Έβρος Σουφλίου 

2ος όμιλος 

Ρήγας Φεραίος-Φαρκαδόνα 0-1 

Δωτιέας Αγιάς-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2 

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1 

Πιερικός-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0 

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους 2-0 

Αιγινιακός-Οπούντιος Μαρτίνου 4-0 

Φωκικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-1 

Τύρναβος-Πύρασος Νέας Αγχίαλου 1-1 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρεπό: Θεσπρωτός

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.