ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είχε Φουστέρ και διαιτησία ο Ολυμπιακός 2-1 τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη

Είχε Φουστέρ και διαιτησία ο Ολυμπιακός 2-1 τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη

Με τον Φουστέρ να σημειώνει δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του στους 16 του κυπέλλου. 

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση που έγινε σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ήταν ο βοηθός Γεωργαράκος που καταλόγισε τρία οφ-σάιντ εις βάρος των γηπεδούχων, πέφτοντας… ελαφρώς έξω στις υποδείξεις του, αφού δεν ήταν κανένα από αυτά. Στις φάσεις του 11′ και του 23′ ο επιθετικός του Απόλλωνα ήταν τουλάχιστον στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς, ενώ στο 34′ η παράβαση καταλογίστηκε για παίκτη που δεν επηρέαζε τη φάση.

Σαν κερασάκι, πέντε λεπτά πριν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ, ήρθε στο 40′ η απόφαση του Παππά να μην καταλογίσει πέναλτι σε χέρι του Μποτία σε προσπάθειά του να ανακόψει σέντρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης χρειαζόταν νίκη για προκριθεί και ο Μπάμπης Τεννές χρησιμοποίησε το καλύτερο δυνατό δυναμικό που είχε στην διάθεσή του.

Στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων υπήρχε μόνο ένας παίκτης σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς ο Σίλβα αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως οι Καπίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κολοβός.

Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με δράστη τον Φουστέρ. Ο Τσιμίκας από αριστερά έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Φουστέρ και ο Ισπανός σημάδεψε σωστά, δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Απόλλων έφερε το ματς στα ίσα. Ένας πρώην “ερυθρόλευκος”, ο Γιώργος Βαλεριάνος στο 55΄, έγινε κάτοχος της μπάλας πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, που έπεσε στην αριστερή του γωνία αλλά δεν μπόρεσε αποσοβήσει το 1-1.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στα επόμενα λεπτά, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, ένταση και πάθος από τους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Φουστέρ στο 85′ έδωσε ξανά το προβάδισα στον Ολυμπιακό, σκοράροντας μετά την πάσα του Ντουρμάζ, με τον Ισπανό πάντως να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Βαλεριάνος (79′ Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν (51′ Παρπέξ), Κονέ, Φαρινόλα (68′ Λαγός), Βάντερσον, Τζιώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πάρντο (68′ Ντουρμάζ), Κολοβός, Φουστέρ, Φινμπόγκασον (79′ Ιντέγε)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.