ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπλόκο στήνει ο Ολυμπιακός για να παραμείνει πρόεδρος ο Β. Μαρινάκης

Μπλόκο στήνει ο Ολυμπιακός για να παραμείνει πρόεδρος ο Β. Μαρινάκης

Aίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Ως γνωστόν με απόφαση της ΕΕΑ κρίθηκε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του καθώς ασκεί διοίκηση, τη στιγμή που με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει του έχει απαγορευτεί προσωρινά (ως περιοριστικός όρος) η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης δεν έγινε όπως θα έπρεπε και για το λόγο αυτό αναμένεται να ζητήσουν επανάληψη της διαδικασίας και δεν θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους η επιστολή του μέλους της ΕΕΑ, Παναγιώτη Περάκη, που κατήγγειλε ότι δεν επιτράπηκε στον ίδιο από τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Παπαλάκη, να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρεται, αν ο ίδιος είχε λάβει μέρος στη διαδικασία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είχε απαλλαγεί και δεν θα τιμωρείτο με πρόστιμο 300.000 ευρώ και υποχρέωση παραίτησης από τη θέση του. 

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση νικώντας δύσκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-1 για το Κύπελλο. Ο Μάρκο Σίλβα έμεινε ευχαριστημένος μόνο με ορισμένους από τους αναπληρωματικούς που χρησιμοποίησε, όπως τους Φουστέρ, Κολοβό και Τσιμίκα, ενώ κάποιοι (Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον) έχασαν την ευκαιρία να τον πείσουν πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης. 

Από σήμερα (16:00 η προπόνηση) η προσοχή εστιάζεται στον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή, που είναι και ο τελευταίος για το 2015, ενώ θα ακολουθήσει άδεια οκτώ ημερών με επιστροφή στου Ρέντη στις 29 Δεκεμβρίου. 

Τελειώνουν  Ερνάνι-Πουλίδο 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βουίζει ο τόπος πως ο Ερνάνι μετρά ώρες στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει ικανοποιήσει και δεν υπολογίζεται, όπως φάνηκε και από την απουσία του από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου. Είναι πολύ πιθανό, αν βρεθεί και η σχετική φόρμουλα, να σπάσει τον Ιανουάριο ο ετήσιος δανεισμός του από την Πόρτο. Δεν αποκλείεται εξελίξεις να υπάρξουν και με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που χθες είχε μεν διάθεση, αλλά όχι αποτελεσματικότητα. Εφόσον ο Ισλανδός φορ αποχωρήσει, θα γίνει κίνηση για άλλον φορ καθώς στην έξοδο είναι και ο Πουλίδο, με τον Απόστολο Βέλλιο του Ηρακλή να είναι στις ερυθρόλευκες προτεραιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.