ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΕΠΟ έδωσε στον OTE TV με 9,7 εκ. ευρώ τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου για τρία ακόμη χρόνια

Η ΕΠΟ έδωσε στον OTE TV με 9,7 εκ. ευρώ τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου για τρία ακόμη χρόνια

Στον ΟΤΕ TV κατέληξαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος και για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους(2016-2019). Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ.

Ο ΟΤΕ ήταν το μοναδικό κανάλι που κατέθεσε προσφορά στον διαγωνισμό της Ομοσπονδίας, καθώς σε αυτόν δεν συμμετέχει η NOVA, η οποία κατήγγειλε την διαδικασία.

Η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία, αφού οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Ηρακλή ψήφισαν λευκό, επειδή δεν γνώριζαν τις διαδικασίες που είχαν προηγηθεί.

Μάλιστα, η “λευκή” ψήφος της ομάδας της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως ενόχλησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του «Γηραιού», Θ. Παπαδόπουλο, ρώτησε: “Δεν θέλετε να πάρετε λεφτά από το Κύπελλο;”, για να πάρει την εξής απάντηση: “Και που ξέρω τι είναι αυτό που ψηφίζω;”.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής πέρασαν ομόφωνα είτε επρόκειτο για το θέμα της αδειοδότησης είτε για την ανανέωση για ακόμη ένα έτος των συμβάσεων της Ηρώς Κωφού και Αρχοντίας Βαρβάρας Παλάσκα με την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις.

-Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των προπονητών των Εθνικών Ομάδων Φάνη Κατεργιαννάκη, Γρηγόρη Μπιζά, Κοσμά Καραγεώργου, Δήμου Κάβουρα, Αντώνη Πριόνα μέχρι το  τέλος Ιουνίου 2016, ενώ προσελήφθη ο Δημήτρης Δαμασκηνός ως γυμναστής διαιτητών.

-Εγκρίθηκε η σύνταξη Κανονισμού Επιτήρησης των Ομάδων, ο οποίος θα εγκριθεί στην επόμενη Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, καθώς και η πρόταση της Super League για τις ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων των περιόδων 2016-2017, 2017- 2018 και 2018-2019.

-Εγκρίθηκαν τα πρακτικά αξιολόγησης των προσφορών που συντάχθηκαν από τις αρμόδιες επιτροπές:

Α. τα τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων  των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 εντός της ελληνικής επικράτειας εκχωρήθηκαν στην ΟΤΕ ΑΕ.

Β. τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων  των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 εκτός της ελληνικής επικράτειας συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου εκχωρήθηκαν στην KG Telestare Ltd.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2015-2016 (β΄φάση) και του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ομάδων Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία 2016″.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.